Nieuwe Parentshouse ingericht met inboedel van het Kringloopcentrum

We helpen graag een handje bij goede sociale initiatieven in onze regio. Een goed voorbeeld hiervan is het initiatief van Parentshouses Nederland, die afgelopen maand een nieuwe locatie hebben geopend in Amersfoort. We hielpen ze met de inrichting van deze nieuwe locatie met inboedel van het Kringloopcentrum. Zie hier het mooie resultaat van samenwerkingen en inspanningen van diverse fondsen en stichtingen. Fijn om mee te hebben kunnen helpen!

“Parentshouses zijn er om tijdelijke woonruimte te bieden aan ouders met kinderen die zich in een echtscheiding situatie bevinden. Als samenwonen niet meer gaat ontstaat in de praktijk vaak zoektocht meestal voor één van de ouders naar geschikte woonruimte waarin ook de kinderen welkom zijn” (parentshouses.nl).

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant