Inbreng

Breng je de spullen graag zelf? Van harte welkom!

De innamevoorwaarden kun je lezen op deze pagina.

In Amersfoort kun je herbruikbare spullen inleveren van maandag t/m vrijdag van 08:00 en 17:00 & op zaterdag van 09:30 tot 17:00. Je kunt ook terecht bij ons inbrengpunt aan de Nijverheidsweg bij het milieubrengstation van Rova. Klik op deze link voor de openingstijden van ROVA.

In Leusden kun je ook spullen afgeven van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur & op zaterdag van 09:30 tot 17:00. Je kunt de goederen ook inleveren bij het milieustation ’t Spieghel. Je vindt ons meteen naast de ingang. Klik op deze link voor de openingstijden daar.

Een hele woning ontruimen, alles uitzoeken en schoonmaken
Een hele woning ontruimen, uitzoeken en schoonmaken, daar hebben wij de faciliteiten helaas niet voor. We kunnen eventueel wel iets regelen in samenwerking met een ander bedrijf. Neem even contact met ons op via telefoonnummer 033 462 69 69.

Wanneer je ons belt, vinden we het fijn als je aangeeft wat en hoeveel je hebt om aan te bieden. Voor kleine huishoudelijke artikelen en boeken hoef je alleen het aantal dozen door te geven. Het ophalen gebeurt tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 12.30 en 16.00 uur. Als er geen lift aanwezig is, dienen de spullen op de begane grond klaar te staan. Lees onze ophaalvoorwaarden voor meer informatie.

Wat nemen wij graag aan?
– Alles wat schoon, heel compleet & hanteerbaar is
– Alle kleding & huishoudtextiel, mits droog
– Alles met een stekker, mag ook niet-werkend, wel leeg/schoon & hanteerbaar (geen grote professionele apparaten)

Wat nemen wij niet aan?
– Asbesthoudende artikelen zoals gaskachels & kluizen
– (Vieze) matrassen, dekbedden, kussens
– Sloopafval/Tuinafval
– Pornografisch materiaal
– Vaste vloerbedekking
– Chemisch afval of chemisch afval bevattend
– (Steek)wapens

Wanneer we spullen niet kunnen verkopen in onze winkels, proberen we nog zoveel mogelijk te recyclen als grondstof. Lukt dat niet dan zijn wij genoodzaakt om het weg te gooien en daarvoor betaalt het Kringloopcentrum bij de milieustraat het normale bedrijfstarief.

Voor het gratis ophalen van grof huishoudelijk afval kun je in Amersfoort online een afspraak maken of ROVA bellen: 033-4228500. Binnen de gemeente Leusden kun je het met een maximum van 2 kubieke meter op laten halen tegen betaling. Klik op deze link om een afspraak te maken voor het ophalen van grof huishoudelijk afval in Leusden.