Bezorgservice

Voor bezorgen binnen ons verzorgingsgebied (Amersfoort, Leusden en Achterveld) brengen wij €20,– in rekening. Bezorging buiten ons verzorgingsgebied kan in overleg.

Bezorgen is alleen mogelijk als je een adres + telefoonnummer opgeeft. Wij bezorgen tot aan de voordeur. Alles dient betaald te zijn in de winkel, er kan niet worden afgerekend bij de chauffeurs. Je bent er zelf verantwoordelijk voor of de spullen door de deur/trapgat en dergelijke passen. Oude meubelen kunnen wij bij bezorgen niet altijd retour nemen, dat is afhankelijk van de planning. Bezorgkosten worden altijd in rekening gebracht ook al is het in combinatie met ophalen.

Let op. Spullen naar boven of naar beneden worden niet bezorgd. Wij bezorgen tot aan de voordeur begane grond, indien onze medewerkers helpen bij het naar binnen brengen van de goederen dan is dat de verantwoordelijkheid voor de klant en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan het product of de woning. Dit geldt ook wanneer je bezorgkosten hebt betaald.

Bezorgvoorwaarden:

• Begane grond: tot aan de voordeur.
• Appartementen met lift: tot de voordeur (goederen moeten in de lift passen anders tot 1e deur begane grond).
• Appartementen zonder lift: tot de eerste deur.

Aantal cijfers van 2022

7164

Stops bij klanten

Aantal stopjes bij klanten met de auto’s

658823

Ophaalkilo’s

Totaal aantal opgehaalde kilo’s bij klanten

36265

Gereden kilometers

Afgelegde kilometers met 4 bakwagens