Let op, vanwege de afgesloten Nijverheidsweg-Noord is Kringloop Amersfoort nu te bereiken via de Havenweg

Omdat een deel van de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort vanwege werkzaamheden is afgesloten, zullen veel van jullie Kringloopcentrum Amersfoort niet via de gebruikelijke manier kunnen bereiken. Je kunt ons nog wel via de Havenweg bereiken. Ben je met de auto? Dan kun je alleen via de Kaliumweg of de kant van het haventje aan de Nijverheidsweg-Noord (zie groene auto op afbeelding) komen. Met de fiets kun je ook via de Ringweg Koppel bij de Rova doorsteken naar de Havenweg (zie groene fiets op afbeelding).

We weten niet hoe lang deze werkzaamheden duren, dus houd er rekening mee dat je ons voorlopig alleen via de Havenweg kunt bereiken.

april 2024

maart 2024

februari 2024

Ga naar de bovenkant