Voorjaarsschoonmaak bij Kringloopcentrum Leusden met volop acties en aanbiedingen

Ook het Kringloopcentrum moet af en toe flink opruimen en van alle overtollige spullen af. Daar houden we níet van weggooien, maar wél van aanbiedingen, van duurzaam en van verantwoord, dus daarom organiseert Kringloopcentrum Leusden op zaterdag 21 mei van 10:00 tot 17:00 uur een feestelijke Koopjesmarkt aan de Bedrijfsweg 1 in Leusden. De aanbiedingen op de diverse afdelingen zijn bepaald niet mis! Normaal gesproken kunt u al voordelig bij ons terecht, maar tijdens de Koopjesmarkt stunten we helemaal met de prijzen! Dan koopt u voor maar één euro een boek, vier glazen voor één euro, krijgt twee stuks speelgoed voor de prijs van één, en krijgt u een kassakorting van 20% bij een besteding van 20 euro. Een feestelijke actiedag vol voordeel dus!

Datum: zaterdag 21 mei van 10 – 17 uur.

Locatie: Kringloopcentrum Leusden, Bedrijfsweg 1, 3831 KE Leusden.

Gratis entree & parkeren.

Alleen PIN aanwezig.

Spullen inleveren?
Houdt u toevallig zelf ook voorjaarsschoonmaak, breng dan uw spullen die nog goed hergebruikt kunnen worden, naar het Kringloopcentrum. We zijn er blij mee en u kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Maar bij u thuis gratis ophalen doen we natuurlijk ook met plezier: bel dan 033-4626969 om een ophaalafspraak te maken of maak een afspraak via onze website. Doordat u uw spullen gunt aan het Kringloopcentrum, kunnen we ons als ANBI-stichting (zonder winstoogmerk) blijven inzetten voor nieuwe werkplekken en ervoor zorgen dat een zo groot mogelijk gedeelte van spullen weer een nieuwe bestemming krijgt!

Published On: 17 mei 2022 / Categories: Kringloopwinkel Leusden, Nieuws / Tags: , , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant