Feestweek in Leusden van 25 juni t/m 2 juli : Kringloopcentrum Leusden bestaat 25 jaar!

Op 31 juli 1995 opende Kringloopcentrum Leusden zijn winkel op de Bedrijfsweg. In 2020 bestonden we dus 25 jaar, maar door de corona-crisis konden we het destijds niet vieren. Dit gaan we nu inhalen met een feestweek omdat we onze (vaste) klanten willen verwennen en zodat we onze vrijwilligers kunnen bedanken!

We hebben voor de week van 25 juni tot 2 juli een afwisselend programma samengesteld! 

Zaterdag 25 juni beginnen we met een braderie, waar lokale/duurzame/sociale ondernemers en organisaties zich kunnen presenteren. Maandag hebben we voor de klanten een kortingsactie. Dinsdag volgen leerlingen uit de omgeving een bliksemstage en geven we ze een rondleiding. Woensdag zijn er workshops, waar je kunt zien wat er met gebruikte spullen gemaakt kan worden en wat je er nog meer mee kunt doen. Donderdag geven we met een receptie aandacht aan ons werk als stichting. Vrijdag is er voor de klanten een Rad van Fortuin, waar ze aan de kassa mooie prijzen kunnen winnen. 

Zaterdag 2 juli sluiten we af met een feest voor de vrijwilligers en zetten we onze jubilarissen in het zonnetje, want sommigen werken dus inderdaad al ruim 25 jaar bij ons!

Houd onze berichtgeving hier op de website en op Facebook en Instagram in de gaten voor meer info over de feestweek!

Klik hier voor meer info over de braderie op zaterdag 25 juni.

Klik hier voor meer info over de workshops op woensdag 29 juni.

Heb jij nog ideeën? Weet je nog creatievelingen die graag een workshop geven of ken je nog potentiële deelnemers voor de braderie? Neem dan contact op met 06-33320148 of stuur een bericht aan leusden@kringloopamersfoortleusden.nl

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant