100% Kringloop keurmerk opnieuw behaald na recente audit

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden heeft na een recente audit het Keurmerk Kringloopbedrijven weer behaald. Dit keurmerk is door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) in het leven geroepen om profesionele kringloopbedrijven de mogelijkheid te geven om zich te onderscheiden.

Met het keurmerk tonen aangesloten kringloopbedrijven aan dat ze op een goede manier omgaan met de mens en het milieu, door hun sociale en milieu doelstellingen vast te leggen en te operationaliseren, hierover transparant zijn, oog hebben voor hun omgeving, dat arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op collectieve afspraken en dat de interne bedrijfsprocessen op een heldere wijze zijn vastgelegd.

We zijn weer trots op het behalen van het keurmerk, en zullen ons zoals altijd blijven inzetten om hergebruik van goederen en grondstoffen te bevorderen en om werkplekken te bieden aan iedereen die een kans verdient.

Published On: 16 september 2022 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Kringloopwinkel Leusden, Nieuws / Tags: , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant