De Antiek- en Curiosa markt in Leusden was weer een succes!

Al lang een traditie maar toch ieder jaar weer verrassend: 

De Antiek- en Curiosa markt in Kringloop Leusden tijdens Nationale Kringloopdag
DESIGN & VINTAGE ; BIJZONDER VOORDELIG 

Op 1 oktober vierden we de Nationale Kringloopdag en zoals altijd zijn er dan bij Kringloopbedrijven door heel Nederland leuke dingen te doen! In Leusden was het daarom tijd voor de jaarlijkse Antiek- en Curiosa markt.

Of je nu retro zoekt of vintage, design of curiosa, tijdens onze markt hebben we de best denkbare selectie spullen voor u uitgestald. Schitterende lampen, bijzonder glaswerk, vintage kleding, maar ook langspeelplaten en kunst uit de afgelopen decennia vullen de kringloop.  

Laat heel hip de zestiger jaren herleven met keramiek en droogbloemen, waan je in een oude foto met accessoires in sepiatinten of laat je inspireren door de collectie tapijten, wollen kleden en plaids. Bijzonder voordelig de winter in!

Op deze feestelijke dag bent u tussen 10.00 en  17.00 uur van harte welkom in de winkel aan de Bedrijfsweg 1 te Leusden waar u heel ouderwets een kop filterkoffie met een plak cake geserveerd krijgt.  

 

 

Published On: 19 september 2022 / Categories: Kringloopwinkel Leusden, Nieuws / Tags: , , , , , , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant