Tweedehands kledingwinkel Typisch Jij is ingetrokken bij Oud Nieuws en officieel geopend!

Kledingwinkel Typisch Jij verhuist naar de Zwaaikom

De tweedehands merk- en vintage kleding van Typisch Jij, voorheen te vinden bij Vint Amersfoort, is vanaf nu ondergebracht bij Kringloopcentrum Amersfoort. Op de Zwaaikom naast de hoofdingang van het Kringloopcentrum is pop-up winkel Oud Nieuws verbouwd om meer ruimte te creëren. Naast de Kringlooppareltjes, vintage meubels, vinyl en andere bijzondere items die daar doorgaans te vinden zijn, is er vanaf nu dus ook een breed assortiment aan tweedehands kleding te vinden.

Opening tijdens De Nationale Kringloopdag op 1 oktober

Typisch Jij bij Oud Nieuws is officieel geopend op zaterdag 1 oktober onder het genot van een hapje en een drankje. Ook werd er vinyl afgespeeld worden door twee bekende gezichten uit Amersfoort. Een deel daarvan was geselecteerd worden uit vinyl wat bij Oud Nieuws/Typisch Jij te koop was.

Published On: 27 september 2022 / Categories: Nieuws / Tags: , , , /

juni 2024

mei 2024

april 2024

Ga naar de bovenkant