Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden is vanaf heden officieel bontvrij!

Bont, nieuw of oud, gaat te allen tijde gepaard met ernstig dierenleed. Het dragen ervan straalt uit dat het een modieus en acceptabel product is en houdt de bontindustrie in stand. Daarom vinden we dat bont spoedig uit het straatbeeld moet verdwijnen. Hiermee steunen wij de missie van stichting Bont voor Dieren, die strijdt voor een bontvrije wereld.

Ook kringlooppartners Rataplan, Leger Des Heils ReShare, en Noppes hebben bont in de ban gedaan. Hiermee zijn in totaal 59 winkels bontvrij. Je kunt bont wel nog bij ons inleveren. Wij doneren wat bruikbaar is aan Bont voor Dieren. Zij gebruiken het bont voor educatieve doeleinden. Hiermee hopen ze de bontindustrie voorgoed te stoppen.

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant