100% Kringloop Keurmerk opnieuw toegekend!

Goed nieuws! Met trots kunnen we zeggen dat het 100% Kringloop Keurmerk na de gebruikelijke audit opnieuw toegekend is aan Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden!

Het Keurmerk Kringloop Nederland is door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) in het leven geroepen om professionele kringlooporganisaties de mogelijkheid te bieden zichzelf te onderscheiden. Het keurmerk betekent onder meer dat wordt nagegaan dat kringloopbedrijven hun sociale en milieu doelstellingen vastleggen en operationaliseren, hierover transparant zijn, oog hebben voor hun omgeving, dat arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op collectieve afspraken en dat de interne bedrijfsprocessen op een heldere wijze zijn vastgelegd.

Published On: 28 november 2023 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Kringloopwinkel Leusden, Nieuws / Tags: , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant