Grote leegverkoop bij Kringloopcentrum Amersfoort!

Beste vrienden van Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden,

We hebben groot nieuws te delen! Voordat we in Amersfoort de deuren tijdelijk sluiten voor een verbouwing, willen we van 19 t/m 25 februari een grote leegverkoop organiseren.

Dit is jouw kans om te profiteren van kortingen op bijna alles in de winkel! Tijdens onze leegverkoop bieden we kortingsacties aan op alle items behalve de boeken. Hier is een overzicht van de kortingen:

– Maandag en dinsdag 19 en 20 februari: 20% korting
– Woensdag en donderdag 21 en 22 februari: 30% korting
– Vrijdag en zaterdag 23 en 24 februari: 50% korting
– Zondag 25 februari: Koopzondag met live optredens van Blinde Ed en 75% korting!

Tijdens de koopzondag, die op elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd in Amersfoort, zal er zoals altijd live muziek zijn. Op deze laatste dag van de leegverkoop komt Blinde Ed optreden. De blinde zanger-toetsenman uit ons eigen Amersfoort brak door na zijn weergaloze optredens bij X-factor. Met zijn rauwe stemgeluid brengt hij de vele covers met zijn eigen sausje. Genieten dus! Blinde Ed speelt twee sets, namelijk om 12:30 en om 13:30 uur.

We willen benadrukken dat de winkel aan het begin van de verbouwingsuitverkoop rijkelijk zal worden aangevuld met nieuwe voorraad. Echter, zodra deze verkocht is, is het op=op, want de winkel moet leeg voor de verbouwing. Mis je kans dus niet om mooie vondsten te ontdekken en te profiteren van kortingen en kom langs voordat het te laat is.

Van 26 februari tot en met 3 maart is de winkel dus gesloten, maar geen zorgen, want onze inbreng blijft open op normale tijden, en onze ophaal- en bezorgservice gaat gewoon door. Daarnaast zal onze pop-upwinkel ‘Oud Nieuws’ open zijn op reguliere tijden & extra op dinsdag 27 februari. Onze webshop blijft ook open voor ophaal. Ook kun je zoals gewoonlijk gewoon bij onze vestiging in Leusden terecht, waar op 2 maart ‘De Kleurexplosie’ is, oftewel de grote voorjaarsverkoop

Op maandag 4 maart gaat de winkel weer open. We kijken ernaar uit om jullie dan weer feestelijk te verwelkomen in onze vernieuwde winkel!

Published On: 13 februari 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort /

juni 2024

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant