Sluiting winkel Amersfoort van 26 februari t/m 3 maart & laatste dagen leegverkoop met optredens van Blinde Ed op zondag!

Van 26 februari tot en met 3 maart is onze winkel in Amersfoort gesloten in verband met de verbouwing, maar onze inbreng blijft open op normale tijden (ma-za 08:00 – 17:00).

  • Onze ophaal- en bezorgservice gaat ook gewoon door.
  • Pop-up Oud Nieuws op de Zwaaikom 25 is vooralsnog open op donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00. Houd onze berichtgeving in de gaten of bekijk de openingstijden van Oud Nieuws op Google.
  • Onze webshop blijft natuurlijk wel open, en afhalen kan tijdens de sluiting bij onze inbreng, maar niet op dinsdag en woensdag. Ook kun je zoals gewoonlijk gewoon bij onze vestiging in Leusden terecht, waar op 2 maart ‘De Kleurexplosie’ is, oftewel de grote voorjaarsverkoop

Op maandag 4 maart gaat de winkel weer open. We kijken ernaar uit om jullie dan weer feestelijk te verwelkomen in onze vernieuwde winkel!

Laatste dagen leegverkoop
Laatste kans om te profiteren van kortingen op bijna alles in de winkel! Tijdens de leegverkoop bieden we kortingsacties aan op alle items behalve de boeken. Hier is een overzicht van de kortingen:

– Vrijdag en zaterdag 23 en 24 februari: 50% korting
– Zondag 25 februari: Koopzondag met live optredens van Blinde Ed en 75% korting!

Tijdens de koopzondag, die op elke laatste zondag van de maand wordt georganiseerd in Amersfoort, zal er zoals altijd live muziek zijn. Op deze laatste dag van de leegverkoop komt Blinde Ed optreden. De blinde zanger-toetsenman uit ons eigen Amersfoort brak door na zijn weergaloze optredens bij X-factor. Met zijn rauwe stemgeluid brengt hij de vele covers met zijn eigen sausje. Genieten dus! Blinde Ed speelt twee sets, namelijk om 12:30 en om 13:30 uur.

Published On: 23 februari 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Niet gecategoriseerd / Tags: , , , , /

juni 2024

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant