Koopzondag op 24 maart met live optredens van Yens!

Waar de koopzondag in Amersfoort normaal gesproken op de laatste zondag van de maand plaatsvindt, zal het deze maand in verband met de paasdagen van eind maart een week eerder zijn, namelijk op zondag 24 maart! We zijn dan geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Zoals altijd is er live muziek tijdens de koopzondag. Deze keer komt Yens spelen! Yens is een singer-songwriter en brengt Nederlandstalige levensliedjes met een vleugje pop. Tijdens de corona pandemie vond hij zijn passie voor het vertellen van verhalen en het uiten van emoties door middel van muziek. Na het ontdekken van zijn nieuwe passie begon Yens al snel zijn eigen liedjes te schrijven en te componeren. Zijn teksten zijn eerlijk en oprecht, en hij laat zich graag inspireren door zijn eigen levenservaringen en dat van anderen. Met zijn eigen stemgeluid en meeslepende melodieën weet Yens je mee te nemen op een emotionele reis door de ups en downs in het leven. Zijn liedjes zijn herkenbaar en troostend, maar ook hoopvol en inspirerend. Klik hier om zijn Instagram account te bekijken.

Yens speelt om 12:30 en 13:30.

 

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant