Koopzondag in Amersfoort op 28 april met live optredens van Pieter Leendertse

Op 28 april is het weer de laatste zondag van de maand, dus koopzondag bij Kringloopcentrum Amersfoort! We zijn geopend van 11:00 tot 16:00 en zoals gewoonlijk zijn er weer live optredens. Deze keer komt Pieter Leendertse spelen! Hij speelt een set om 12:30 en 13:30.

Pieter Leendertse is een singer- songwriter van Nederlandstalige popliedjes.

Geboren en opgegroeid waar de zee plaatsmaakte voor land, Flevoland, is hij nu gehuisvest aan de oude gracht in het waterrijke Zwolle. Een echte waterman dus.

Pieter werd als kind verliefd op de zee, het strand en de golven. “Dat is vaak de inspiratie voor het schrijven van mijn liedjes. Lopend langs het water denk ik na over mijn leven en dingen die mij bezighouden. Dit verwerk ik in mijn songs.”

Naast de liefde voor het strand heeft hij nog een grote liefde: Muziek!

De muzikale veelkunner begon als drummer en nam daarna de gitaar ter hand, speelde in diverse bands en koos uiteindelijk voor gitaar en zang. “Voor mij is dit de meest pure vorm van muziek maken. Met mijn stem kan ik laten horen wie ik ben en een inkijkje geven in mijn belevingswereld door middel van mijn teksten. Bij zijn optredens valt het unieke (stem)geluid van Pieter op bij de luisteraars.

Bij het schrijven van nieuwe songs neemt hij zijn muzikale helden als Amos Lee, Keith Urban, Ed Sheeran en George Ezra in zijn achterhoofd mee.

“Muziek maken uit het hart dat is waar ik naar streef.”

Klik hieronder om alvast te luisteren!
Youtube | Spotify | Instagram

Published On: 18 april 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort / Tags: , , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant