Trots op onze mijlpaal: een van de eerste Kringloopbedrijven in Nederland met een elektrische auto!

We zijn verheugd om te delen dat we een bijzondere mijlpaal hebben bereikt. Als een van de eerste Kringloopbedrijven in Nederland met een elektrische auto, hebben we een nieuwe stap gezet in onze inspanningen om duurzaamheid te bevorderen en CO2-uitstoot te verminderen.

Onze toewijding aan hergebruik en recycling heeft ons geholpen om een steeds grotere positieve impact te hebben op het milieu en onze gemeenschap. Dat we nu een deel van onze kilometers elektrisch kunnen gaan rijden past daar natuurlijk goed bij. We blijven streven naar nog minder CO2-uitstoot en het creëren van een groenere toekomst voor ons allemaal. Bedankt voor de voortdurende steun op deze reis!

Published On: 22 april 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Kringloopwinkel Leusden / Tags: , , , , /

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant