De Week Zonder Afval bij Kringloop Amersfoort-Leusden

Van zaterdag 25 mei tot en met vrijdag 31 mei doen wij mee aan De Week Zonder Afval. Deze week staat in het teken van talrijke initiatieven door heel het land, allemaal gericht op het verminderen van de afvalberg.

Een belangrijk inzicht tijdens deze week is dat het kopen van spullen, of ze nu nieuw of tweedehands zijn, natuurlijk niet de ultieme manier is om afval te voorkomen. Toch zijn er momenten dat je van spullen af moet. Zijn ze nog bruikbaar voor iemand anders? Breng ze dan naar Kringloop Amersfoort-Leusden. Zo geef je je spullen een tweede leven en steun je tegelijkertijd een goed doel!

Wanneer je tijdens deze week spullen inbrengt bij onze locaties in Amersfoort of Leusden, krijg je een tegoedbon voor één euro korting, te besteden in onze vestigingen in Amersfoort (inclusief Oud Nieuws) en Leusden. Of gebruik de bon voor een gratis kop koffie of thee in de gezellige koffiehoek in Amersfoort.

Doe mee en draag jouw steentje bij aan een duurzamere wereld. Samen verminderen we de afvalberg!

Tot ziens bij Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden!

Published On: 24 mei 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Kringloopwinkel Leusden, Oud Nieuws /

juni 2024

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant