Braderie en Voorjaarsschoonmaak bij Kringloopcentrum Leusden

Maak de zomer groener met de braderie bij Kringloopcentrum Leusden

Op zaterdag 15 juni organiseren wij weer een bruisende braderie buiten bij onze kringloopwinkel aan de Bedrijfsweg in Leusden. Wij staan voor duurzaamheid, hergebruik en inclusiviteit. Deze dag bieden wij daarom een podium aan ondernemers, makers en organisaties die deze idealen delen.

We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen en er zal een gevarieerd aanbod gepresenteerd worden. Bezoekers kunnen denken aan upcycling van objecten en kleding, kunstige serviezen, tassen van bijzondere stoffen, haakwerk, prachtige bloemen uit de pluktuin en de bijna traditionele handgemaakte kaarsen van dagbesteding LichtHeertjes. De definitieve lijst van standhouders kun je hieronder vinden.

Voor de klanten zijn er tijdens de braderie niet alleen frisse, biologische limonades, maar ook verse huisgemaakte hapjes.

Voorjaarsschoonmaak met volop acties en aanbiedingen

Ook wij moeten af en toe opruimen. Wij houden niet van weggooien, maar wel van aanbiedingen, duurzaamheid en verantwoorde keuzes. Daarom organiseren wij tijdens de braderie op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 17:00 uur een feestelijke Koopjesmarkt aan de Bedrijfsweg 1 in Leusden. Normaal gesproken kunnen klanten al voordelig winkelen, maar tijdens de Koopjesmarkt zijn de prijzen nóg lager. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld een boek kopen voor slechts één euro, vier glazen voor één euro, twee stuks speelgoed voor de prijs van één, en krijgen ze 20% kassakorting bij een besteding van 20 euro. Een feestelijke actiedag vol voordeel!

Spullen inleveren?

Houd jij toevallig zelf ook een voorjaarsschoonmaak? Breng dan de herbruikbare spullen naar de kringloop. Wij zijn er blij mee en je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Thuis gratis ophalen doen wij natuurlijk ook met plezier: bel dan 033-4626969 om een ophaalafspraak te maken of maak een afspraak via onze website. Doordat je jouw spullen gunt aan het kringloopcentrum, kunnen wij als ANBI-stichting (zonder winstoogmerk) ons immers blijven inzetten voor nieuwe werkplekken en ervoor zorgen dat een zo groot mogelijk gedeelte van spullen weer een nieuwe bestemming krijgt.

Lijst standhouders:
1. Wanda –
Brocante spullen
2. Green Fairytale Art Porselein en andere versierde materialen
3. Mama, Mia & PuckHaaraccessoires
4. Masha Erjavec – Beschilderde potten en vazen
5. LichtHeertjes – Handgemaakte kaarsen van Woonproject Huis op Zuid.
6. ClothesrevivalPaulien laat hoe je circulair met textiel om gaat.
7. Bicichic033 Denise maakt sieraden en riemen van oude fietsbanden.
8. De Kruidenvallei Nathalie en Roy verkopen biologische kruiden, thee, melanges etc.
9. De Groene Belevenis Geven informatie en advies over hoe je je eigen tuin mooier en tegelijkertijd groener en klimaatbestendiger kut maken.
10. Joke – Handbeschilderde zijden sjaals, kussens, kaarten en vilten bloemen.
11. StudiokuijpCharmante tweedehands kleding en andere spullen.
12. Karin – Gehaakte knuffels
13. Marry Dobbelaar – Maakt zijden bloemstukjes van tweedehands artikelen.
14. Karin – Zelfgemaakte sieraden.
15. Anja – Handgemaakte tassen.
16. KaartjesCarolienDiverse handgemaakte spullen.
17. N-RestyleNancy maakt sieraden van restleer en decoratie van gerecycled materiaal.
18. Paul Heupink – Zelfgemaakte kunst gemaakt bij De Elleboog.
19. Rosemarije Loos – Zal plaatsnemen in het trappenhuis met haar kunst en het gesprek aangaan over sociaal-maatschappelijke thema’s.

Published On: 10 juni 2024 / Categories: Kringloopwinkel Leusden / Tags: , , , , , /

juni 2024

mei 2024

april 2024

maart 2024

Ga naar de bovenkant