Samen Veerkrachtig organiseert koffietafel in Amersfoort op dinsdag 10 september

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Op dinsdag 10 september zullen ze plaatsnemen in de koffiehoek bij Kringloopcentrum Amersfoort.

Als je te maken krijgt met een arbeidsbeperking heeft dat grote gevolgen voor jou en je omgeving. Er komen vaak veel vragen op je af. Bij Samen Veerkrachtig helpen mensen elkaar bij het vinden van antwoorden. Hun ervaringsdeskundigen staan voor je klaar tijdens de koffietafels. De Koffietafel is dus bedoeld om tips en ervaringen uit te wisselen. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie die jou en anderen verder helpt.

Geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden?

Je kunt natuurlijk gewoon binnen lopen. Meld je voor meer informatie aan via het formulier onderaan deze webpagina en we laten je meteen weten wanneer er een bijeenkomst bij jou in de buurt is.

Naast de Koffietafels van Samen Veerkrachtig vind je op hun agenda ook bijeenkomsten van samenwerkingspartners. Deze bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over omgaan met verlies van werk of je financiën na arbeidsongeschiktheid. Aanmelden voor deze bijeenkomsten is kosteloos kan via de website.

Published On: 29 augustus 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort /

september 2024

augustus 2024

juli 2024

juni 2024

Ga naar de bovenkant