Vacature: Chauffeur / Medewerker magazijn

Wij zijn per direct op zoek naar een chauffeur/medewerker magazijn (m/v) 38 uur

Bij het Kringloopcentrum hebben we een interessante en veelzijdige functie beschikbaar waarin je als magazijnmedewerker en chauffeur aan de slag gaat. In deze gecombineerde functie ben je niet alleen medewerker magazijn & transport, maar zijn de werkzaamheden wat dynamischer dan je misschien zou verwachten. Dit zorgt voor een interessante combinatie van taken en contacten.

Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat de auto’s gelost worden en de ingebrachte goederen op een efficiënte manier gesorteerd, schoongemaakt, geprijsd en indien nodig gerepareerd worden. Samen met je collega’s neem je de spullen van klanten aan, registreer je ze en voer je controles uit om ervoor te zorgen dat niet bruikbare onderdelen zo veel mogelijk worden gerecycled. Daarnaast is het belangrijk om het magazijn schoon en opgeruimd te houden.

In de rol van chauffeur ga je samen met bijrijders op pad om op afspraak goederen op te halen en te bezorgen bij klanten. Je werkt nauw samen met de medewerkers van het magazijn om ervoor te zorgen dat de auto efficiënt maar ook veilig geladen en gelost wordt.

Om succesvol te zijn in deze functie zijn klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheid essentiële eigenschappen. Als jij een hands-on mentaliteit hebt, goed overzicht kunt houden en in staat bent om je collega’s te motiveren in hun werk, dan is deze baan zeker iets voor jou!

Belangrijke vereisten voor deze gecombineerde functie zijn:

  • Je functioneert op MBO-2 niveau
  • Je hebt een geldig Rijbewijs (B, bij voorkeur BE)
  • Je bent betrouwbaar
  • Je beschikt over sociale vaardigheden

Als jij graag een veelzijdige en leuke baan zoekt waarin je zowel in het magazijn als op de weg actief bent, solliciteer dan nu bij het Kringloopcentrum!

Informatie:

Inschaling conform CAO Kringloop.

Vragen over de functie? Neem contact op met Erwin Stevens (telefoonnummer 033-4626969). Solliciteren? Stuur je CV en een korte motivatie naar amersfoort@kringloopamersfoortleusden.nl.

Published On: 4 september 2024 / Categories: Kringloopwinkel Amersfoort, Kringloopwinkel Leusden, Vacatures / Tags: , , , /

september 2024

augustus 2024

juli 2024

juni 2024

Ga naar de bovenkant