Over Kringloopcentrum Amersfoort en Leusden

Marketing Agency Expert

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden is een professioneel kringloopbedrijf voor tweedehands goederen. Iedereen kan spullen naar de Kringloop brengen.  En iedereen kan er tegen vriendelijke prijzen allerlei spullen kopen. Kringloopcentrum Amersfoort- Leusden is lid van de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) en heeft een keurmerk. Met dit keurmerk laat het kringloopbedrijf zien dat zij op een professionele, veilige, verantwoorde en verantwoordelijke manier met mensen en materialen om gaat.

Speerpunten Kringloopcentrum Amersfoort- Leusden

Kringloopcentrum Amersfoort- Leusden is op meerdere manieren een maatschappelijk verantwoord bedrijf:

  • Zij bevordert van hergebruik van goederen en grondstoffen.
  • Zij bevordert de werkgelegenheid.
  • En zij speelt een grote rol op het vlak van reïntegratie.

Hergebruik van goederen

Bij de winkels van Kringloop kunnen mensen voor weinig geld spulletjes kopen. Er is van alles te koop, zowel bij onze winkel in Amersfoort, als in Leusden. Geen bederfelijke waar, levende have, auto’s of huizen, maar verder eigenlijk alles. Denk daarbij aan meubels, kleding, huisraad, muziekinstrumenten, speelgoed, boeken, witgoed, bouwmaterialen. Soms zijn er ook hele bijzondere dingen te koop zoals vintagespulletjes en collectorsitems. Die zetten wij in de veilingkast, zodat iedereen er op kan bieden.

Stimuleren werkgelegenheid en re-integratie

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden is ook een plek om te leren werken. Bijvoorbeeld leren om op tijd te komen, omgaan met collega’s, en om een taak goed af te ronden. Kortom; leren om te functioneren als prima werknemer. Eéntje met goede kansen om elders een betaalde baan te vinden. Dat leren kan via een stage, een re-integratie of in een vorm van dagbesteding.

100% Kringloop

De BKN  (Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland) heeft een filmpje gepubliceerd over wat 100% Kringloop precies inhoudt. Bekijk het filmpje hieronder:

Heeft u vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op

Bel ons op  033 – 462 69 69