Spullen halen en brengen

Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden biedt de mogelijkheid voor het gratis ophalen van goederen bij particulieren. Via de ophaalservice kunt u direct een afspraak maken. U kunt ook bellen tijdens kantooruren met 033 462 69 69. Houd de postcode en het huisnummer van het ophaaladres bij de hand. Wanneer u ons belt, horen we graag van u wat en hoeveel u heeft om aan te bieden. Bij kleine huishoudelijke artikelen en boeken hoeft u alleen het aantal dozen door te geven. Ophalen gebeurt tussen 8.30 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Als er geen lift aanwezig is, dienen de spullen op de begane grond klaar te staan. De ophaalvoorwaarden kunt u lezen op deze pagina.

Corona update 15 februari 2022 : i.v.m. de Covid maatregelen komen onze chauffeurs tot aan of net achter de voordeur : zij mogen nog niet bij klanten verder naar binnen. Lopen geen trappen. Dus houdt u hier a.u.b. rekening mee.

Wat nemen wij graag aan?

  • alles wat schoon, heel compleet & hanteerbaar is
  • alle kleding & huishoudtextiel, mits droog
  • alles met een stekker, mag ook niet-werkend, wel leeg/schoon & hanteerbaar

Wat nemen wij niet aan?

  • asbesthoudende artikelen zoals gaskachels & kluizen
  • (vieze) matrassen, dekbedden, kussens
  • sloopafval / tuinafval
  • pornografisch materiaal
  • vaste vloerbedekking
  • chemisch afval of chemisch afval bevattend
  • (steek)wapens

Wanneer we uw spullen niet kunnen verkopen in onze winkels, proberen we nog zoveel mogelijk te recyclen als grondstof. Lukt dat niet dan zijn wij genoodzaakt om het weg te gooien en daarvoor betaalt het kringloopcentrum bij de milieustraat het normale bedrijfstarief.

Voor het gratis ophalen van grof vuil kunt u de ROVA bellen: 033-4228500.

Liever de spullen zelf brengen?

De innamevoorwaarden kunt u lezen op deze pagina.

Bij Kringloopcentrum Amersfoort kunt u uw spullen inleveren van maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00. U kunt ook terecht bij ons inbrengpunt aan de Nijverheidsweg bij milieubrengstation van Rova.

In Leusden kunt u ook spullen afgeven van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. U kunt de goederen ook inleveren bij het gemeentelijk bij milieustation ’t Spieghel. U vindt ons meteen naast de ingang.

Een hele woning ontruimen, alles uitzoeken en schoonmaken

Een hele woning ontruimen, uitzoeken en schoonmaken, daar hebben wij de faciliteiten helaas niet voor. We kunnen eventueel wel iets voor u regelen in samenwerking met een ander bedrijf. Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 033 462 69 69.