Al jaren komen er leerlingen van diverse opleidingen stagelopen bij de kringloop. Ondere andere vanuit het ROC Midden Nederland voor de opleiding ‘servicemedewerker’. Dat is een MBO-niveau 2 opleiding. Meestal helpt de onderwijsinstelling bij het zoeken naar een stage. Heeft u belangstelling? Stuur dan een sollicitatiebrief met een CV  naar amersfoort@kringloopamersfoortleusden.nl. De kringloop is een erkend leerbedrijf.

Stagelopen bij Kringloopcentrum Amersfoort- Leusden

Stagelopen bij het Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden levert goede praktijkervaring. En de medewerkers van de kringloop geven uitstekende begeleiding. Diverse medewerkers hebben cursussen gevolgd bij het Kenniscentrum Handel (KCH). Zij begeleiden doelgericht. Vanuit het Kringloopcentrum zijn er contacten met verschillende scholen voor praktijkonderwijs. Er  zijn regelmatig stagiaires die hier het vak in de praktijk komen leren. Stagelopen bij de kringloop is een unieke ervaring!

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden als erkend stagebedrijf

Maatschappelijke stages worden al jaren gedaan. Het belangrijkste daarbij is dat er niet te veel leerlingen tegelijk kunnen zijn. Op tijd afspraken maken is dus van belang. Het Kringloopcentrum is sinds maart 2010 erkend door Calibris. Dit maakt het mogelijk voor studenten Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening (SMD, niveau 3) om hier te komen stagelopen. Incidenteel vinden er ook HBO stages plaats vanuit het Maatschappelijk Werk, P&O, of vanuit de hoek van het commerciële management.