Kringloop Amersfoort- Leusden is een organisatie die vrijwilligerswerk hoog in het vaandel heeft. Bij het kringloopcentrum werken ruim 150 vrijwilligers. Vrijwilliger zijn bij het Kringloopcentrum betekent dat u echt meedoet. U doet dan mee in een stichting die staat voor hergebruik en kansen voor mensen. Als iemand zich aanmeldt als vrijwilliger, dan volgen er twee gesprekken. Indien het beide kanten bevalt, volgt er een inwerkperiode en eventueel daarna een contract. De vrijwilliger krijgt na een proefperiode van een maand een bescheiden vrijwilligersvergoeding. Een vrijwilliger wordt verder niet begeleid. Als dat wel de bedoeling is, is het niet handig om vrijwilliger te worden.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij het Kringloopcentrum? Neem contact met ons op.

Vrijwilligerswerk bij de kringloop

Waar zijn we bij de vrijwilligers naar op zoek? We vragen:

  • enthousiaste vrijwilligers die betrouwbaar, creatief  en sociaal zijn
  • een beschikbaarheid van (minstens) twee dagdelen per week, op meerdere afdelingen inzetbaar. U kunt daarbij denken aan sorteren in het magazijn en prijzen van artikelen en inruimen van de artikelen in de winkel. Of apparaten testen bij de technische dienst en klanten helpen
    bij de kassa.

Vrijwilligersvacatures kringloop Leusden

Magazijnmedewerker

In het magazijn neem je artikelen van brengende klanten aan, help je bij het lossen van de vrachtwagen, sorteer je alles op afdeling, zorgt voor afvalscheiding en zet je de geprijsde artikelen in de winkel.

Technische Dienst

Bij de technische dienst houd je je bijvoorbeeld bezig met het testen van lampen en apparaten, eenvoudige reparaties, het prijzen van elektronica en zet je de geprijsde artikelen in de winkel.

Boekenafdeling

Op de boekenafdeling hou je je bezig met het sorteren en presenteren van boeken, het prijzen ervan en zet je de boeken in de winkel.

Lijkt het u wat, of wilt u meer weten? Dan kunt ons:

bellen en vragen naar Gerco Kolbach (033-4321990/06-33320148) óf een e-mail sturen (leusden@kringloopamersfoortleusden.nl).

Vrijwilligersvacature kringloop Amersfoort

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor in de winkel en het textielatelier. Heeft u ook zin om mee te doen in de wondere wereld van het Kringloopcentrum? We zoeken voor de winkel in Amersfoort én het textielatelier enthousiaste vrijwilligers die betrouwbaar, creatief en sociaal zijn. Vrijwilliger zijn bij het Kringloopcentrum betekent meedoen in een stichting die staat voor hergebruik en kansen voor mensen en spullen. In de winkel  bent u steeds bezig  om spullen op een aantrekkelijke, smaakvolle manier te presenteren. Daarnaast helpt u klanten en mogelijk collega’s.

In het textielatelier is het echt nodig dat u overweg kunt met een naaimachine en dat u in teamverband kunt functioneren. Hier helpt u mee  aan het maken van Ekstertassen en huislijn artikelen.

Lijkt het u wat of wilt u meer weten dan kunt u ons bellen (033-462 69 69) en vragen naar het winkelhoofd. U kunt ook een  e-mail sturen (amersfoort@kringloopamersfoortleusden.nl).